Hidden Nature – Music for the Universe II 20 u.

‘HIDDEN NATURE – MUSIC FOR THE UNIVERSE II’

Hidden Nature is een project van DJ / producer Rick Snel. Hij zit al ruim 25 jaar in het vak en maakte, naast zijn werk als DJ en drummer, diverse elektronische muziekproducties die over de hele wereld goed zijn ontvangen door DJ’s als Armin van Buuren en Solarstone. Zijn muziek kwam terecht op compilatie cd’s en gedraaid in diverse internationale radioshows. Ook organiseert hij als DJ in De Gelderlandfabriek al enkele jaren de succesvolle We Love 70s 80s 90s feesten.

Na de succesvolle en goedbezochte première van het eerste deel vorig jaar is het nu tijd Music For The Universe deel twee. De show is verder geperfectioneerd met nieuwe muziek en videobeelden. Het is een geheel concept dat uitgevoerd gaat worden op zaterdag 28 augustus in de Grote Of Barbarakerk in combinatie met video en licht.
Het wordt een concert gericht op beleving: de sferische muziek met ondersteunende videobeelden sluiten naadloos aan in een prachtig uitgelichte kerk.
Het concert duurt 90 minuten en wordt vanwege de corona maatregelen twee keer uitgevoerd: de eerste om 20:00 en de tweede om 22:00. Beperkt aantal kaarten. Vanaf 1 augustus verkrijgbaar bij Boekhandel Tomey.

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

28 aug 2021

Tijd

Kaarten € 15,- v.a. 1 aug. bij Boekhandel Tomey
20:00

Kosten

€15,00
Grote of Barbarakerk

Locatie

Grote of Barbarakerk
Grote Kerkstraat 4, 4101 CB Culemborg

Next Event