UITGESTELD – Ineke Geleijns en Sincere Strings

La Sopera presenteert: Ineke Geleijns en ‘Sincere strings” raken gevoelige snaren

Verstilling, harmonie en mooie luisterliedjes zijn de ingrediënten van dit concert.

Maartje Meijssen (viool) en Ineke Geleijns  (piano) maken al samen muziek sinds hun jonge jeugd. Aan de Tielse muziekschool werden ze bij elkaar gebracht door muziekschooldirecteur Pierre v.d. Schaaf. Deze samenwerking zette zich voort aan het Utrechts Conservatorium en na hun studie. Als klassiek duo treden ze nog regelmatig op.

Het duo kenmerkt zich door een groot gevoel van eenheid, opgebouwd in vele jaren van vriendschap en podiumervaring.

Maartje Meijssen (viool) en Maarten Willemsen (gitaar en zang) vormen samen “Sincere Strings”. Voortkomend uit de optredens van de bekende Tielse band “The Passengers” was hun wens groot om ook samen akoestische optredens te verzorgen. Ze brengen een mooie mix van amerikaanse folk en luisterliedjes uit verschillende genres.

Als trio staan deze 3 Betuwse rasmuzikanten garant voor een zeer gevarieerd programma van klassiek en pop. Meezingen mag helaas even niet, maar stiekem mee neurieën zal onweerstaanbaar zijn. Afgewisseld met momenten van verstilling en herkenning is dit een concert om niet te missen in de donkere dagen voor kerst.

La Sopera is een Culemborgse Stichting die opereert in grensgebieden tussen genres en kunstvormen. Door ‘ongewone’ samenwerkingen tussen artiesten uit verschillende podiumkunsten of genres, ontstaan inspirerende zoektochten waarin het publiek met veel passie wordt meegenomen.

 

 

The event is finished.

Datum

20 dec 2020
Expired!

Tijd

Twee concerten: 15.00 en 16.30 uur
15:00

Kosten

Gratis kaarten, Boekhandel Tomey
Oud-Katholieke Kerk

Locatie

Oud-Katholieke Kerk
Varkensmarkt 18-20, 4101 CL Culemborg

Next Event