UITMARKT21: TERRASSEN EN HORECA

Tijdens de UITMARKT21, kun je gezellig bijkomen op een van de vele terrassen en horecagelegenheden die de binnenstad van Culemborg rijk is. Bekijk hieronder de aanbiedingen van de deelnemende partijen.

UITMARKT AANBIEDINGEN

LEKKERS AAN DE LEK Varkensmarkt 14 lekkersaandelek.nl
Even bijkomen van cultuur op een (zonnig) terras aan de Varkensmarkt? Een ‘uitmandje’, naar keuze met zoete of hartige lekkernijen,: € 8,- Of een verfrissende zomerse moctail: € 5,50.

KOOKATELIER LOT Varkensmarkt 16 kookatelierlot.nl
Bij het rustieke kookatelier op de Varkensmarkt verzorgt Lot op de Uitmarkt een tapas-tasje to go met lekkers uit de Zuid-Europese en Noord-Afrikaanse keukens. Prijs: € 6,50.

’t KASTEELTJE Markt 30 betuwestrand.nl
Een duo 3-gangen theatermenu voor € 30,-. Keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Twee halve gerechtjes per gang om veel te kunnen proeven. En wellicht: warme wafels met limoncello of vanille ijs voor € 4,50.

DE MART Markt 31 cafedemart.nl
Tijdens de Uitmarkt gaat De Mart lokaal! Koffie en appeltaart van De witte Schuur: € 5,-. Een royaal kaasplankje van kaasboerderij van Leeuwen of een stevig worst- plankje van slagerij de Bruin: € 10,-.

ANDERMAAL Markt 12 andermaal.com
Andermaal heeft tijdens de Uitmarkt, op het terras aan de Markt of binnen, een ‘Salade de Roos’ in de aanbieding tijdens lunchtijden: brood, boter, sap, koffie met bonbon € 15,-.

PALLADA Kattenstraat 1 barpallada.nl
Tussen de voorstellingen door een gezonde snack of maaltijd? Kom een soepje met brood (€ 5,-) of warme pladina (Italiaanse wrap, € 4,95) halen. Voor op het terras of binnen.

ZAS&FRATSEN Tollensstraat 4 zasenfratsen.nl
Culturele Uitmarktaanbod: 3 gangen lunch op het terras of in de zaak: klein kopje soep – wrap naar keuze – koffie/cappuccino/thee & American cookie: € 9,95.

LA TRATTOLA Tollensstraat 26 latrattola.nl
Voor het weekend van de Uitmarkt een Culemborgs Uitmarkt Verrassingsmenu. Vier prachtige Italiaanse gangen (€ 42,50) geserveerd in hartje Culemborg. Terras of binnen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

25 - 26 sep 2021

Tijd

10:00 - 23:00
Binnenstad Culemborg

Locatie

Binnenstad Culemborg
Categorie

Next Event