UITMARKT21: Vijf middagconcerten

ZONDAG 26 SEPTEMBER: GROTE OF BARBARAKERK

VIJF MIDDAGCONCERTEN

Elk concert duurt 45 minuten, toegang vrij, de hoed gaat rond tijdens het concert.

12.00 uur VREDESZONDAG CONCERT raadvankerkenculemborg.nl
Op deze vredeszondag bezingt Mieke Kuijper met begeleiding van Abel Bakema de achterkant van de vrede in songs van Leonard Cohen e.a., Martijn Nanninga (gitaar/zang) en Marleen IJsselmuiden (zang) zijn muzikaal op zoek naar de veelkleurigheid van vrede. In samenwerking met de Raad van Kerken Culemborg.

13.00 uur CONCORDIA ksmconcordia.nl
Onder leiding van dirigent Henk Houben presenteert het Koninklijk Stedelijk Mu- ziekcorps Concordia een afwisselend programma in verschillende genres: klezmer, pasodoble, slow march en filmmuziek.

14.00 uur KEC ORKEST kunsteducatie-culemborg.nl
Docenten van Kunsteducatie Culemborg vormen een ensemble voor een gevari- eerde presentatie: Libertango, Sabeldans, Bohemian Rhapsody, l’ Error mia palesa, Erensky en nog veel meer.

15.00 uur HAVENKOOR DEINING facebook.com/havenkoordeining
Een fors koor van enthousiaste zangers met flinke muzikale ondersteuning. Voortgekomen uit de watersportvereniging dus zeemansliederen en populaire meezingers. De leiding heeft Nico Horstink.

16.00 uur PIETER AAFJES pieteraafjes.nl
De trots van Culemborg, de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes, laat zich weer na een lange tijd in volle glorie zien en horen. Arjan Gaasbeek dirigeert een gevarieerd programma

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

26 sep 2021

Tijd

12:00
Grote of Barbarakerk

Locatie

Grote of Barbarakerk
Grote Kerkstraat 4, 4101 CB Culemborg
Categorie

Next Event